Inspirație infinită – Frida Khalo

09.28.2017

Share us on:

Frida Kahlo a reprezentat dintotdeauna o nesfârșită sursă de inspirație, îmbinarea perfectă, între artă, independență și feminitate. Pictorița de origine mexicană, emblematică prin autoportretele pline de simbolistică, îmbină într-un mod unic stilul mexican din perioada aceea (începutul anilor 1900) cu influențele amerindiene. Deși suferind un accident cumplit, găsește în artă puterea de a se transpune și de a merge mai departe – un adevărat luptător, deseori afirmând “M-am născut cățea. M-am născut pictor.” FK

Acest simbol al puterii feminine a fost inspirația din spatele realizării de către Beauty Tips a look-ului publicat în colaborare cu Complete Beauty în revista Les Professionnels Magazine.
Look-ul pentru care s-a optat a fost unul luminos, radiant, cu accent pe buze, gene și sprâncene. Accesorizarea a fost unicată reprezentată de o coroniță de ranunculus și cercei statement.
Vă lăsăm să savurați pozele de step-by-step și rezultatul final:
MUA & Concept: Ana Preda
Hair: Ana Preda & Andrei Cojocaru
Photo: Andrei Cojocaru
Model: Anamaria Ionescu
Make-up products: Dermedics, Parisax Professionals, Paris Berlin Maquillage, Crown Brush

Step-by-step:

Rezultatul final:

Pentru modul de lucru și produsele utilizate, vă invităm să răsfoiți Numarul 20/vară 2017 al revistei Les Professionnels!

Andrei Cojocaru

|