Giorgio Armani Power Fabric

10.13.2017

Share us on:

Multe sunt fondurile de ten ce trec prin mâinile noastre, a trainerilor de la Ana Preda Preda Beauty Tips, gama este deosebit de variată iar piața este și mai saturată, pe zi ce trece noi produse destinate tenului sunt lansate.

Fondul de ten Armani Power Fabric a fost lansat la începutul anului, fratele lui Luminous Silk, promițând un finish mat și rezistență de durată. Declarat Best of Allure 2017, este disponibil în 20 de nuanțe. Finish-ul este unul frumos, delicat, de catifea, deci mat iar acoperirea este mare. Textura este una ușoară asigurată de uleiurile volatile ce se evaporă lăsând pe piele doar pigmenții (16% concentrație de pigmenți).
Ingrediente:

Recipientul de sticlă mată conține 30 ml de lichid și costă £40. Power Fabric protecție solară SPF 25 și nu oxidează.

Cu toate acestea, fondul de ten este unul extrem de pretențios, pe care îl recomandam doar anumitor tipuri de ten. El se așează pudrat fiind bun pentru tenurile grase, dar nu cele combo, deoarece având în compoziție ciclopentaxiloxan și alcool denaturat, usucă tenul, se așează în liniile fine și lasă porțiuni extrem de uscate, ca și cum tenul ar fi fost pudrat în exces. Persoanelor cu pilozitate excesivă nu le va fi un produs recomandat deoarece compușii ce îi conferă rezistență tind să încarce fiecare fir de păr accentuându-l.

În concluzie Armani Power Fabric Foundation este fondul de ten ce oferă un filtru frumos pielii având un efect extraordinar asupra tenului, ca de catifea, dar este destul de restrictiv în ceea ce privește tipurile de ten cărora se adresează.

Andrei Cojocaru

|