Kat Von D Collection

10.27.2017

Share us on:

Brrrrr!…toamna e deja bine instalată pe aici și ne suflă în ceafă mai la tot pasul. Nici nu se putea alege un timp mai bun ca echipa Sephora să aducă și în Romania mult iubitul brand Kat von D. Artistul tatuator de origine latino-americană, pe numele ei real Katherine von Drachenberg, a debutat pe piața cosmeticelor în anul 2008 din dorința de a crea cosmetice ce îndeplineau exigențele proprii. De atunci gama de produse s-a schimbat, periodic introducându-se și ediții limitate. Intregul vibe al colecției gravitează în jurul trandafirului, tatuajelor și a elementelor religioase, gotice, numele și ambalajele produselor fiind cu totul unice.

© Ana Preda Beauty Tips

Cu siguranță primul lucru ce îți atrage atenția sunt rujurile lichide – Everlasting Liquid Lipstick. Curcubeul de nuanțe de la burgundi foarte închis (Exorcist), până la albastru deschis electric (Dreamer) îti încântă privirea. Cu siguranță există o nuanță pentru fiecare, dar dacă nu vă puteți hotătâ, best seller-urile Lolita I, Lolita II, Lovecraft, Vampira sau Outlaw sunt un must have. Dar rujurile lichide nu sunt pe placul tuturor, astfel Kat Von D a creat Studded Kiss Lipstick, o gama de rujuri clasice cu diferite finish-uri: mat, sidefat, lucios, sau chiar glitter, într-un ambalaj negru lucios, cu ținte, ce atrage privirea. Mult iubita nuanță Lolita vine și în această variantă, împreună cu Magick, Lovesick etc.

© Ana Preda Beauty Tips

Un produs ce nouă, celor de la Beauty Tips, ne-a plăcut extrem de mult sunt creioanele de buze retractabile – Everlasting Lip Liner, rezistente dar cremoase, confortabile, pot fi purtate și singure, în loc de ruj. Mare grijă însă cu acestea căci se pot rupe ușor!

Celor ce nu au niciodată destule palete de farduri neutre de ochi le recomandam cu drag Shade+Light Eye Contour Palette. Noi la atelier o aveam de ceva vreme iar mie personal îmi place extrem de mult. Designul este unic, elegant, inspirat de clapele unui pian, iar culorile variază de la gri-maro rece-maro cald-piersică, ușor de estompat și pigmentate.

© Ana Preda Beauty Tips

Cei ce sunt fani ai contouringului, Kat Von D nu i-a uitat, creând Shade+Light Face Contour Palette, cu 3 nuanțe de contouring și 3 nuanțe de hightlighting mate, perfecte chiar si pentru cele mai deschise tenuri. Sperăm ca în viitor să vină în Romania și varinata de Shade+Light Refillable Face Contour Palette cu un design asemănător celei de ochi, dar cu farduri magnetice ce pot fi înlocuite pe masura utilizării lor.
Fondul de ten Lock-It Foundation și anticearcănul Lock-it Concealer Creme sunt două produse cu putere extrem mare de acoperire, camuflând chiar și cele mai pigmentate pete, dar necesită o bună estompare și fixare cu pudră având un finish mai lipicios. Îmi place designul flaconului fondului de ten, a cărui parte inferioară se ridică pe măsura utilizării pentru o folosire completă a produsului.

Tattoo Liner-ul reunește firele unei pensule cu tehnologia unui liner tip cariocă pentru a creea precizie (disponibil in nuanțele Trooper – negru și Mad Max Brown – maro). Formula rezistentă și lichidă, usor de aplicat face din linia de tuș o joacă de copii, merită încercat!

© Ana Preda Beauty Tips

Kat Von D este alegerea potrivita pentru cei ce doresc o gamă variata de culori, putere de acoperire și rezistență a machiajului, eu sunt îndrăgostit de brand și recomand să o urmăriți pe Kat pe contul ei de instagram personal @thekatvond și brandul ei @katvondbeauty. Iar dacă nu sunteți pe deplin convinși, vă invit să le încercați!

Andrei Cojocaru

|