Vedetele Instagramului, Gloss-urile Fenty Beauty

02.04.2019

Share us on:

În ultima perioadă, în social media sunt populare fotografiile cu look-uri foarte glowy. Este clar că perioada rujurilor mate a trecut. M-am gandit să vă vorbesc despre cele mai populare, vedetele Instagram-ului în materie de gloss-uri și anume cele de la Fenty Beauty by Rihanna, gama Gloss Bomb Universal Lip Luminizer, respectiv Fenty Glow, Diamond Milk și Fussy.

Pot spune că Rihanna a fost foarte generoasa cu gama de nuanțe a fondurilor de ten Fenty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation pentru a satisfice toate tipurile de piele, gloss-urile au fost propuse propuse în trei nuanțe. Toate  acestea au același tip de design al ambalajului, un aplicator comfortabil, ușor curbat și formă de diamant la fel ca celelalte produse din gama Fenty.

Primul gloss pe care l-a lansat este Fenty Glow, care a fost cel mai  comentat gloss al anului trecut în mediul online. Acesta este un produs hidratant, sticlos cu particule strălucitoare, o combinație de tonuri nude, și auriu, menit să arate bine pe aproape toate tonurile de piele.

sursa foto: www.sephora.com

Pentru a celebra un an de la lansarea brand-ului Fenty, acestia au lansat în colectia “Diamond  Anniversary”, gloss-ul Diamond Milk. Acesta este un gloss hidratant, având proprietățile unui balsam hrănitor de buze. Nuanța lui are o baza transparentă care conține particule strălucitoare într-o nuanța de alb. Diamond Milk este un gloss care se adaptează la nuanța rujului, ușor de aplicat și cu aroma de vanile și piersici. Pentru cei care își doresc un vibe al anilor 90’  pentru look-ul lor, acest gloss este varianta ideala.

sursa foto: popsugar.com.au

Cel mai nou gloss din gama Fenty este Fussy. Acesta este un gloss cu tentă roz-mauve, strălucitor și usor de aplicat. Mirosul este puternic, dulce, cu o aromă de caramel și fructe. Personal, cred ca Fussy este potrivit aproape tuturor tonurilor de piele și se potrivește unor look-uri fresh, girly.

sursa foto: www.sephora.ro

Din punctul meu de vedere, cele trei gloss-uri au un finish care flatează pe absolut oricine, având nuanțe adaptabile și ușor  de folosit atât singure cât si deasupra altor rujuri. Pot spune însă că nu au o rezistență foarte mare și se află la granița dintre un lip blam și un lip gloss. Le recomand de uz personal pentru evenimente unde aveți posibilitatea să vă retușați machiajul. Dacă vă doriți un long-lasting look nu cred că acestea sunt cea mai bună variantă.

Voi ce părere aveti?

Alexandra și Ana

|