PINK IS THE NEW NUDE 

02.07.2019

Share us on:

De ceva vreme mă tot gândesc la ce mi-a lipsit în tot acest timp și cred că a venit vremea să-mi reiau activitatea mai intens pe blog. Nu am găsit un pretext mai bun decât să vă vorbesc despre noua paletă marca Huda Beauty, și anume paleta THE NEW NUDE. Știu, știu la ce vă gândiți! nu e chiar “nude”, este mai degrabă o combinație între nuanțe de pink, mauve și cranberry.

Huda este fanul numărul 1 al culorii roz când vine vorba despre machiajul ochilor, dar nu trebuie să fii un fan înrăit ca să-ți dai seama. Încă de când s-a lansat, această paletă a stârnit diverse controverse în mediul online referitoare la numele de ,,nude” pe care Huda l-a ales. O parte din fani i-au sugerat să regândească numele deoarece paletă nu conține multe nuanțe de nude. Din punctul meu de vedere Huda a încercat să ofere un nou înțeles conceptului de nude, care pentru mulți dintre noi înseamnă doar maro-uri și beige. În viziunea ei “pink is the new nude”.
Funny, nu?

Amablajul are un aer bridal, inocent, prin design și accesorizare (voaleta). Paleta conține 18 culori. Nuanțele sunt o gamă de farduri matte, metalice, glitter și o nuanță cremoasă folosită ca bază pentru machiajul pleoapei. Huda recomandă folosirea degetelor pentru aplicarea nuanțelor cremoase metalice, lucru cu care personal nu sunt de acord din punct de vedere al igienei.

foto: @andreicojocarurdm

Deși nu sunt o adeptă a nuanțelor de roz, cred că această paletă ar putea fi o variantă bună pentru mulți dintre voi. Cu această paletă poți crea look-uri diverse, de la mult îndrăgitul innocent girly, care este perfect pentru o întâlnire romantică, la un look mai intens, sexy mai daring.

Dacă ați folosit această paletă, aștept părerile voastre. Stay in touch pentru articolele următoare!

Alexandra și Ana

|