Glowy Skin Look – Tips-uri de la vedetele Instagramului

02.23.2019

Share us on:

În ultima perioadă, am observant că cel mai în trend look pe instagram este “glowing skin”.
În acest articol am ales să dezbat câteva tips-uri oferite de 3 dintre cei mai în vogă make-up artiști ai momentului. Voi prezenta câteva trucuri pe care ei le recomandă pentru a obține acest tip de look.

Nikki Wolf este noua mea obsesia atunci când vine vorba de instagram. Am tot vorbit despre ea și v-am povestit cât de mult îndrăgesc ceea ce face. Nikki sau @nikki_makeup așa cum o știu urmăritorii de pe rețelele sociale este un
professional make up artist din Marea Britanie. A devenit cunoscută în mediul online cu look-ul ei deja emblematic “glowing skin”. Nikki este în prezent ambasadorul global al brandului Becca Cosmetics. Într-un interviu pentru revista Glamour, artista susține că pielea cu un aspect sănătos este prioritară în lista de dorințe a clienților ei. Nikki ne spune că strălucirea începe cu o rutină de îngrijire a pielii. Artista recomandă adăugarea unui serum cu vitamin C în rutina fiecăruia.

foto: www.instagram.com/nikki_makeup/

Un alt artist pe care îl apreciez este Partick Ta (@patrickta). El este make up artistul din spatele multor look-uri glowy de pe covorul roșu și instagram. Partick a devenit cunoscut în mediul online dupa ce a colaborat cu modelele Gigi Hadid, Rosie Huntington-Whiteley, Chrissy Teigen etc., fiind denumit de către urmăritorii lui “the king of glowing skin”. În prezent, el este ambasadorul brandului de lux La Mer. Partick a spus într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar că un ten luminos are un aspect sănătos, tânăr, proaspăt și natural. Pentru a obține acest look el recomandă aplicarea unui iluminator lichid. În opinia lui, iluminatorul lichid are o textură apropiată cu cea a pielii, oferă tenului dimensiune, iar finish- ul este unul natural. Partick consideră că iluminatorul pudră arată ieftin și în anumite situații poate accentua porii feței sau liniile fine ale tenului.

www.instagram.com/patrickta/

Hung Vanngo, este celebrul make up artist din Vietnam care se găsește în mai spatele celor în îndrăgite look-ur ale unor vedete precum Selena Gomez sau Emily Ratajkowski. Artistul este recunoscut că rândul celebrităților pentru că își petrece ore pregating tenul înainte de realizarea unui machiaj prin aplicarea de măști coreene și serumuri glicolice. Vanngo susține într-un interviu acordat publicației BYRDIE, că exfolierea tenului urmată de o cremă hidratantă pentru față una pentru ochi sunt mai cei pași importanți  înainte de realizarea unui machiaj luminos. El că să nu este necesară o investestiție în multe produse de îngrijire în tenului; în viziunea lui, este mult mai important  să ai 3 produse de calitate potrivite tenului tău. Când vine vorba de aplicarea iluminatorului, acesta spune că folosește un iluminator lichid ca bază pentru iluminatorul pudra. El menționează că folosește des acest truc pentru a obține un efect de iluminare de durată.

www.instagram.com/hungvanngo/

Toți acești artiști ai momentului pun accentul pe partea de întreținere a tenului. Orice look de tip glowy se realizează pe un ten foarte bine hidratat, curățat și fără imperfecțiuni pentru că nu se folosesc produse cu acoperire mare. Din punctul meu de vedere, acest tip de look este potrivit pentru shooting-uri mai mult decât pentru evenimente unde este nevoie ca machiajul să reziste. Este un look fresh și “aerisit” care ar trebui promovat din ce în ce mai mult în rândul persoanelor din România.

Vouă vă place?

Ana și Alexandra

|