Nicki Minaj x M·A·C Review

09.20.2017

Share us on:

Nicki Minaj a luat amploare în lumea muzicii internaționale prin nenumăratele best-selling hits din 2010 până în prezent. Rapper, compozitor și model, ea a colaborat cu numeroase branduri de machiaj și fashion și a fost nominalizata și câștigătoare a multor premii:  American Music Awards, BET Awards, MTV Video Music Awards, Billboard Music Awards, având peste 5 milioane de albume vândute în întreaga lume.

Înafară de bine-cunoscutele colecții Viva Glam, M·A·C Cosmetics a lansat de-a lungul timpului colecții în colaborare cu nume celebre cum ar fi Rihanna, Mariah Carey sau Brook Shields.

Nickie Minaj nu este străină brandului M·A·C, colaborând pentru realizarea colecției Viva Glam în 2013
Nicki a anunțat noua colaborarea cu M·A·C Cosmetics pe instagramul său, colaborare ce va avea să se materializeze în 2018, aceste două rujuri fiind doar un preview.

Rujurile vin într-un ambalaj superb, deși forma este cea obișnuită de „glonț”, sunt finisate în două culori metalice nud-rozaliu-cupru, având semnătura artistei. Ambele rujuri au formula amplified crème, o texură semimată și pigmentată (localizându-se între matte și creamsheen), dar cu un timp de purtare scăzut. Deci dacă nu te deranjează aplicările repetate pe timpul zile, you’re good to go! Cele două nuanțe sunt ‘Nicki’s Nude’ (stânga) și ‘The Pinkprint’ (dreapta).

Nicki’s Nude– se descrie ca un nud de tonalitatea medie, deci nu foarte dechis, cu subton gălbui-copper-ish. Ambalajul este soft copper. Personal, este favoritul meu și as spune ca este rujul nud perfect pentru perioada aceasta de toamnă timpurie.

The Pinkprint’ – perechea mai soft din colecție, un nud deschis, cu subton rosé, mai potrivit pe timpul zilei, în special pentru cei/cele ce au pielea mai dechisă. Nuanța este caracteristică pentru look-urile soft mai recente ale artistei, numele nuanței provenind de la cel de-al treilea album al lui Nicki, ‘The Pinkprint’.

Rujurile se găsesc în magazinele M·A·C din toată țara așa că grăbiți-vă!

#ANAPREDABEAUTYTIPS aproved!

Andrei Cojocaru

|