Scoala

Școala Ana Preda Beauty Tips a fost inaugurată în anul 2014 din dorința de a forma într-un mod corect viitori make-up artiști, plini de dorința de a evolua constant și de a încerca cât mai multe branduri de machiaj. Deviza școlii de la început au fost cuvintele bine cunoscutului artist Kevin Aucoin „The fact is there really is no such thing as ‘normal’ – everybody’s different, and that is the essence of their beauty.” (”Adevărul este că nu există conceptul de ‘normal’ – toți suntem diferiți și aceasta este esența frumuseții fiecăruia.”)

Ceea ce scoate în evidență Școala Ana Preda Beauty Tips, este timpul special acordat fiecărui cursant pe parte practică. Acest mod de predare, în particular, determină și încurajează fixarea corectă a tehnicilor de aplicare a tușului, genelor și nu numai. Trainerul principal Ana Preda își dedică timpul predării 1-la-1 cu fiecare cursant crezând în dorința fiecăruia de a-și forma un stil propriu dar corect de aplicare a machiajului profesional și de abordare a viitoarei clientele. Modul de predare personal încurajează dezvoltarea părții artistice prezentă în fiecare dintre noi dar neexersată. Predarea 1-la-1 este unică în țară, Ana Preda fiind singurul trainer cu o experiență de peste 7 ani care oferă acest tip de pregătire.

Școala Ana Preda Beauty Tips oferă 4 tipuri de cursuri individuale:

  • Curs Make-up Basic (Începător) – în variantă Standard sau Blitz;
  • Curs Make-up Advanced (Avansare) – dedicat celor ce deja au un grad de experianță și dețin o diplomă de make-up sau cosmetică, recunoscută de Ministerul Muncii și Justiției Sociale;
  • Curs AutoMake-up (Automachiaj) – adresat persoanelor ce doresc să învețe modul corect de aplicare a machiajului pe fizionomie;
  • Curs Brow Styling (Curs de Stilizare Sprâncene/Pensat) – dedicat artiștilor ce doresc să își însușească o abordare corectă a modului de redefinire a sprâncenelor și îngrijirii acestora.

 

  • CURSUL MAKE-UP BASIC (ÎNCEPĂTOR)

Cursul Basic pune bazele machiajului, produselor de make-up și este dedicat oricărei persoane pasionată de beauty, indiferent de vârstă sau de sex. Începând de la tipurile de pensule, până la formele de față și de ochi și machiajele propriu-zice, cursul constituie o baza complexă pe care fiecare make-up artist poate clădi. Toate produsele sunt puse la dispoziție pe toată durata cursului. La începutul cursului Basic se primește definitiv un kit profesional de pensule, o spatulă și un cerc de culoare ce constituie kitul viitorului make-up artist. La finalul cursului, se este susținut un examen în urma căruia munca este încununată cu o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Cursul Basic conduce fiecare cursant de la un nivel de cunoștiințe 0 spre un nivel de avansare!

Cursul este structurat pe 30 ședințe:
7 ședințe de teorie;

20 ședințe de practică;

1 ședință curs face chart;

1 ședință noțiuni de dermatologie susținută de medic dermatolog;

1 ședință foto profesională;

 

  • CURSUL MAKE-UP ADVANCED (AVANSARE)

Cursul de Avansare se adresează artiștilor ce deja dețin o diplomă de make-up sau cosmetică recunoscută de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și doresc o aprofundare a cunoștiințelor anterior formate. După testarea nivelului fiecărui artist, se personalizează o metodă specială de parcurgere a programei. În programă sunt incluse 4 ședințe de Brow Styling (Stilizare Sprâncene) iar la finalul cursului fiecare artist beneficiază de 2 ședințe foto profesionale.

 

  • CURSUL DE AUTOMAKE-UP (AUTOMACHIAJ)

Machiajul reprezintă o parte importantă din rutina zilnică a multor femei. Ana Preda Beauty Tips pune la dispoziție Cursul de Automake-up cu scopul de a veni în întâmpinarea celor ce își doresc să se redescopere. Cursul este structurat pe 3 ședințe de 2 ore. Sub atenta supraveghere a trainerului, ședințele de automachiaj pot fi calea de regăsire de sine. Modul de predare individual este ce mai benefic, fiind singura modalitate prin care noțiunile pot fi transmise corect și eficient, persoana regăsindu-se și învațând să își realizeze un machiaj ce se armonizează perfect cu trăsăturile proprii.

„Make-up may not change the world or even your life, but it can be a first step in learning things about yourself you may never have discovered otherwise” („Machiajul poate că nu va schimba lumea, sau viața ta, dar poate fi un prim pas în învățarea unor lucruri despre tine, pe care altfel poate nu le-ai fi descoperit”) Kevin Aucoin

 

  • CURSUL DE BROW STYLING (CURSUL DE STILIZARE SPRÂNCENE/PENSAT)

Sprâncenele reprezintă o parte esențială a fizionomiei, redând trasături de caracter, mimica, starea de spirit și nu numai. Școala Ana Preda Beauty Tips ia în considerare dorința artiștilor de învăța abordarea sprâncenelor și pune la dispoziție Cursul de Brow Styling . Cursul este structurat pe 4 ședințe individuale de stilizare în care cursanții învață istoricul sprâncenelor, reguli de bază în măsurarea sprâncelelor, forma ideală pentru fiecare persoană, machiajul sprâncenelor și vopsirea acestora. În cadrul cursului, se oferă o pensetă profesională cadou!

|