INGLOT EYELINER – AMC 77 BLACK

02.19.2015

Share us on:

Dacă ești în cautarea tușului perfect și vrei cel mai negru tuș de pe piață, care să nu curgă și să reziste mult, iată că l-ai găsit! Este Inglot AMC 77 Black!
Nu cred că am găsit un tuș cu o asemenea textură sau intensitate. E cel mai negru tuș de pe piață și se usucă mat. Inglot are o gamă largă de produse de calitate superioară iar tușul negru numarul 77 e cu siguranță unul din produsele forte. E cremos, se întinde foarte ușor și poți lucra cu el fără să se crape dacă revi asupra tușului cu pensula. Este foarte rezistent și nu curge sau întinde în colțul ochilor. Poate fi folosit pe conjunctivă și nu irită ochii. De asemenea poate fi folosit și pe post de bază pentru smokey eyes.
Îmi plac mult si alte tușuri; până acum am adorat și jonglat cu Blacktrack de la MAC și Aqua Black de la Make Up For Ever, însă tușul acesta e o combinație reușită dintre cele 2 are textura cremoasă a lui Blacktrack și puterea culorii și rezistența lui Aqua Black.

Nu l-ai încercat până acum? Nu pierde timpul! Raportul preț/calitate imbatabil, discountul de make-up artist (pentru cei care îl aveti) face din tușul acesta cel mai fain produs de pe piață în materie de tușuri.

 

Leave a Reply

|