CUPIO – ÎMPĂRĂȚIA GENELOR FALSE

04.15.2015

Share us on:

Nu ai auzit încă de Cupio? Sau ai auzit dar nu te-ai jucat incă cu genele lor false?

Cupio este un brand care satisface orice cerință în materie de gene, de la gene false smocuri, la extensii de gene și gene bandă, aici e lumea genelor false.
De jumăte de an de când constant lucrez cu produsele lor, îmi plac în mod deosebit genele smoc (fară nod) și extensiile pentru că sunt realizate din par natural și arată impecabil.
Genele smoc în varianta simplă sau soft (mărimile short, medium și long) la fel și extensiile (short, medium și long).

Exista și cutii combo, adică au toate cele 3 marimi de gene smoc.
Cupio rasplatește fidelitatea cumpărătorilor și la 10 cutii achiziționate (smocuri sau extensii) primești o cutie cadou.
Genele Banda-vin in varianta natural, glamour și fashion.
Ambele feluri de gene (banda sau smocuri) au o clasă economy, clasă dedicată artiștilor și pasionaților de beauty care se afla la început de drum și care are un preț mai redus.
Gama de gene bandă are cateva modele noi, recent aparute de piață:

Recomand pentru fixarea genelor-folosirea adezivului lor waterproof-cel negru:

Adezivul vine și în varianta transparentă, super ușor de folosit, atât pentru bandă cât și pentru smocuri însă mie personal imi place cel negru.
Și la final, accesoriu meu preferat pentru aplicarea genelor false: vestita pensetă roz:

Iubesc aceasta penseta atat pentru aplicat genele false – cât și pentru pensat. Este minunată, iar raportul preț calitate e imbatabil.
Pentru mine Cupio este un brand care și-a câstigat locul cu încredere la mine în atelier. În viitor promit să scriu despre scaunele lor de machiaj (am deja unul în dotare) și despre pensule.

foto/make-up: Ovidiu Perța
model: Monica Felicia

Ana Preda
Trainer Make-Up

Leave a Reply

|