INGLOT HD PERFECT COVERUP FOUNDATION – THE NEW MUST HAVE!

05.27.2015

Share us on:

Sunt extrem de pretențioasă cu fondurile de ten și toate produsele de machiaj pe care le cumpar. Le încerc pe mine prima dată și după le încerc pe cliente. Am un ten extrem de sensibil și mă irit foarte ușor, mai ales de la fondurile de ten cu mare acoperire, astfel încat nu suport un fond de ten pe față mai mult de 2, 3 ore fără să mă scarpina de zor.
Dupa un masterclass în Timisoara unde am avut șansa să îi vad lucrand cu HD-ul pe trainerii Inglot – Daniela și Marius, am zis…gata eu mă duc să îmi cumpăr și eu unul și să mă joc cu el.
Încă de la primul puf care mi l-am pus pe mână, am simțit o consistență deosebită. Nu mi-a iritat pielea deloc – semn bun, drept urmare mi l-am aplicat și pe față.
HD Perfect Coverup Foundation un fond de ten de nouă generatie, cu extract de trufă albă în compoziție, hipoalergenic, deosebit de delicat cu pielea, mai ales cu cea sensibilă. Mai mult decât atât, deși este un fond de ten cu putere mare de acoperire, si cu aspect mat, el se adapteaza tuturor nuanțelor și tipurilor de ten fără a usca pielea.

Fondul de ten este disponibil în opt nuanțe.
Este perfect pentru a fi folosit zilnic, dar și pentru ocazii speciale, filmari sau poze (adica uz profesional).

 

 

 

 

 

 

Eu  sunt maxim de încantată de noul HD Perfect Coverup Foundation  și îi prevăd un loc de cinste în case-ul meu de acum înainte.
Voi ce parere aveți? L-ati testat?

Ana Preda
Trainer Make-up

Leave a Reply

|