DE CE SĂ ALEGEM CURSURILE INDIVIDUALE DE MAKE-UP ARTIST?!

05.31.2015

Share us on:

Nu îmi place efectul de turmă și nu mi-a placut niciodată. Apreciez omul ca personalitate unică si de aceea mi-a placut maxim să pornesc un program unic de școlarizare în Romania și anume cursurile individuale de make-up – dedicate atât celor care doresc să îmbrățiseze meseria de artist, cât și celor care lucrează deja în domeniu și doresc să crească în meserie.

E foarte greu când ești la început de drum să ști dacă meseria de make-up artist ți se potrivește. NU toți am pictat din copilarie, nu toți am desenat – unii ne descoperim pe parcurs talentul iar dacă nu ai lângă tine alături persoana sa te ajute cum să descoperi, te pierzi în anonimat.
Pentru mine este foarte important să ajung să cunosc persoana/cursantul care îmi intră în atelier și să pregatesc un singur cursant odată. Unele persoane sunt foarte îndraznețe, altele timide, unele sunt foarte abile și rapide, altele foarte încete. Nu există artist bun sau rău – exista personalităti care cresc și se dezolvoltă pe parcurs. Exista iubire și pasiune pentru machiaj și frumusețe.

Îmi place să pun la dispoziție tot suportul de curs la ambele variante de școlarizare (începator sau avansare), asta înseamnă de la pensule până la produse și consumabile. Mi se pare ciudat ca un viitor cursant să cumpere pensule înainte de a începe un curs de machiaj, când el nu știe nimic despre ele. Foarte mulți din artiștii la început de drum sunt tentați să cumpere machiaje de proastă calitate, lucruri pe care le văd mediatizate pe facebook, youtube si alte mijloace media.
Artistilor participanti la seminariile de avansare le povestesc cum am ales eu anumite produse și pensule pentru a-mi alcătui kitul. Fac cu ei schimb de experiență – pentru că am deja de a face deja cu artiști formați pe care doresc să îi ajut să își îmbogatească stilul. Nu încerc să schimb stilul nimănui și nici să mi-l impun pe al meu ca fiind cel mai corect, ci doar să îi ajut să crească în cariera și măestrie și prin altă viziune.

O mare problema a artiștilor sau a viitorilor artiști este faptul că ei nu știu ce produse să își achiziționeze sau cum să își alcătuiască un kit profesional. Ei intră în contact cu diferite persoane care încearcă să îi convingă să cumpere numai un anume brand. La mine în atelier NU EXISTA un singur brand. Avem toate brandurile bune de pe piață care și-au câștigat încrederea  prin calitatea produselor. Toti marii artiști au în kitul lor personal diferite branduri. Încerc să îmi învat cursanții că importanta e textura și calitatea produsului, NU NUMELE sau BRANDUL.
Imi place sa le povestesc artiștilor despre cum să crească în industria de make-up. Dacă nu exista pasiune, disciplină și exercitiu, nu există nimic! Nu poți face artă dacă nu pui suflet, iar clienții simt asta.

Daca esti tentat/ă să vezi cum se desfășoara cursurile de make-up individuale, te invit la atelier în vizita, și daca ești din Timișoara și dacă nu ești!
În atelier personalizăm și cursuri pentru persoanele din afara orașului, sub varianta blizt.
Detalii la telefon 0723749975.
Raspund personal, îmi place să vorbesc cu viitorii cursanți chiar eu.

Ana Preda
Trainer make-up

 

Leave a Reply

|